31 Ağustos 2009 Pazartesi

Çocuklar için doğum günü pastaları



Kış gelmeden geçen kış yaptığım pastalarıda paylaşıp üstümdeki yükü atmak istiyorum zira son zamanlarda beni heyecanlandıran çok zevkle yaptığım yepyeni modellerede bir an önce sıra gelsin istiyorum. Üstdeki korsan pastasını Birgülcüğümün yakışıklı oğlu Eren için yapmıştım. Birgül bana bu modeli internetden bulup aynısından yapmamı istediğinde banada gerçekleştirmek düştü. Birgül den partis sonrası aldığım duyumlara göre minik prensesi İpek korsan pastasını görünce korkup ağlamaya başlamış . Ama Eren ve arkadaşları çok beğenmiş :)


Edacığımın oğluşu Sarp'ın 4 . yaş günü için hazırladığım pastayı Mart ayında hazırlamıştım. Sarp uçakları çok sevdiği için anneside ona böyle bir modelde pasta yapmamı istedi. Üstün Dökmen Küçük Şeyler anaokulunda kutlanacak doğum gününde Sarp son anda ateşlenip hastalanınca önce doktor kontrolüne sonrada doğum günü partisine gittiler. Sarpcığıma sağlıklı bir yaş dilerim.
Shreek pastasını daha öncede yapmıştım ve pastanın üstündeki iki kardeşden diğeri içindi diğer pasta 'da . İki kız kardeşde Shreek'i çok seviyorlarmış ve ikisinin doğum günündede Shreek'li pasta istediler. Bu seferkinde bir fark vardı pastanın üzerinde iki kardeşin figürleride Shreek'e eşlik ediyordu.
Dağhan'ın pastasını annesi onu elinden düşürmediği Play Station'ı ve evlerindeki dekorasyona uygun hazırlamamı istedi.
Sevgili Zeynep , Nefin'in pastasını seçerken onu bale yaparken modellememi, pastadan fışkıran kalpler , uğur böcekleri , kelebekler yapmamı ve çiçeklerle süslenmesini istedi banada dönüştürmek kaldı.

Sevgili Oya , Bora'nın doğum günü pastasında bana oyuncak otoparkının fotoğrafını yolladı pastasını oyuncak otoparkına benzemesini ve otoparkın üzerindede arabalarıyla Borayıda eklememi istedi. Yakışıklı Bora'yada nice mutlu yıllar diliyorum.
Ayçacığım biricik kızı Birçe için istediği pastada ; Birçe'yi en büyük tutkusu gitarı ile modellememi istedi.
İdil'in doğum günü için iki farklı pasta taarladım. İlki ailesi ile kutlayacağı doğum günüydü. Annesinden onun odasında ders çalışırkenki haliyle bir pasta istemiş . Bana yolladıkları fotolara dayanarak bir modelleme yaptım bende. Gerçi İdil'in masasının üstü o kadar çok bebekle doluyduki ben ancak bu kadar sığdırabildim :)

Mert'in 1. yaş gününde McQueen pastası yapmıştım . 2 yaş doğum gününde ise Mert'in çok sevdiği kediler ve köpeklerin pastada yer almasını istediler

Spiderman'li pastalar her zaman çocukların favorisi. Bu pastayıda Kerem için yaptım. Annesi birde Kerem'in küçük kardeşi olduğundan kavga çıkmasın diye ufak bir spiderman daha eklememi istedi pastaya :)
Trt çalışanlarından Gül Hanımın oğlu Kağan için hazırladım bu pastayıda. Kağan arabaları çok seviyormuş. Bu pastadan bir ay sonrada Kağan'ın kardeşi Çağan için 1 yaş pastası hazırlamıştım . Tabii 1 yaş pastalarını yayınlarken onuda yayınlamıştım.
Arkas Spor'un voleybol takımında oynayan Zeynep için hazırladığım voleybolcu pastası.

Bu pasta'yı sevgili Ebru ve Burcu'nun sitesinde gördüğümden beri çok beğenmiştim. Baby Tv'yi o kadar çok yansıtıyorduki. Ece'nin anneside Baby Tv'yi çok seven kızı için bu modeli yapmamı istediğinde bende büyük bir zevkle çalıştım. Model için Hansel ve Gretel'e çok teşekkür ediyorum.

Ege'nin kreş arkadaşlarından Nazlı'nın 4. yaş doğum günü için hazırladım bu pastayıda. Okuldaki doğum günü için Winx kızlarının olduğu fotoğraflı bir pasta yapmıştım. Onuda diğer fotoğraflı pastalarla ekleyeceğim inşallah :)

İdil'in diğer pastası ,yani arkadaşları ile birlikte kutladığı doğum günü partisindeki pastasını yüzücü pastası olarak hazırlamamı istediler.
Evett 15 gün önce yazmaya başladığım postuda nihayet sonlandırabildim. Ne olucak benim bu halim bilmiyorum ama :)
Bir sonraki post'da sevgili Emel'in bana layık gördüğü Creative Blogger ödülü cevaplarım gelicek.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails