10 Temmuz 2008 Perşembe

Bizde kıskandık bizde isteriz ve BakeShop



Başlıkdanda anlayacağınız üzere Sevgili İlker'in düzenlediği Kızıltoprak Bake Shopdaki İstanbul blogcular buluşmasını çok kıskandık. Bizde hazır İZMİR BAKESHOP açılmışkennn burada toplanalım sohbetler edelim dedik.

Evet yanlış duymadınız sonunda açıldı. Sevgili Bahar benden blogumda duyurmamı rica etti . Artık bizlerinde eksiklerini karşılabileceği, geçerken uğrayıp aynı dili konuştuğunuz insanlarla sohbet edebileceği ve bir sürü eğitimler alabileceği bir yer var .
En son blogcular toplantısındada hatta böyle bir muhabbet geçmişti. Şerifeciğim, Hülyacığım hatırlarsınız. Artık açıldığına göre Bahar sizleri her daim güler yüzüyle dükkanında bekliyor olucak.

Tabii bunun yanında biz bir tarih belirleyelim ve blogcular olarak bir sonraki buluşmamızı orada gerçekleştirelim diye düşündük. Yaz aylarında hafta sonları İzmir çok sessiz olduğu için buluşmayı hafta içimi hafta sonumu yapalım karar veremedik. Sizlerden gelecek talebe göre çoğunluğa uyulacak ve önümüzdeki hafta bir buluşma düzenleyeceğiz. Şerifeciğim bir el atıver canım sen bu işi iyi yapıyorsun hep birlikte bloglarımızda duyurursak hemen bir tarih belirleyebiliriz.

Tabii bu arada hani söz verdiğin cupcakeler diyeceksiniz onlarda bir sonraki posta kaydırıldı artık :)

7 yorum:

pelince dedi ki...

Selda'cığım size iyi eğlenceler ve bol sohbetler diliyorum...
Sende BakeShop'un kurslarında mutlaka aktif ol(öğretmen gibi mesele :) ),senin gibi pastacıyı İzmir zor bulur :))

Yakışıklını ve seni öpüyorum...

uygarimizlahayat dedi ki...

Canım hayırlı olsun valla gönül bakeshopunuz açılmış kıskanmışşsınız falan yazınca, dedim bir Selda'nın sayfasına bakayım, bir baktım ooo bakeshop açılmış toplantı bile oluyor valla... Canımcım hayırlı olsun bake shopumuz :)) Buluşma için şöyle : Bu hafta yani bugün izine çıkıyorum, izinden geldikten sonra yani 21 'inden sonra olabilir buluşma ben o zaman uygunum. Tabiki siz yapabilirsiniz, başka zaman yine yaparız... öpüyorum canım sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Merhaba, ben sevde izmirdeyim ben de. Yazınızı okuyunca bakeShopun yerini bir sorayım dedim tam olarak nerde. Ayrıca buluşma olursa seve seve katılırım ben de:) Sevgiler:)

Pastanı Seç dedi ki...

oh oh ne güzel hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

sevgiler İzmir'e

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Merhaba,
Tarih belli olunca ben de bilgi almak isterim.Ben de katılmak istiyorum:)

sevgiler,
Figen Karavaş

Unknown dedi ki...

Pelinciğim çok teşekkürler. Güzel iltifatın içinde. Çok yakında bunun haberini duyuracaktım zaten :)
Şerifeciğim seni bekleriz canım o zaman 21 i haftası yapalım ama hangi gün akşammı ? hafta sonumu?
Merhaba Sevde bakeshop Kahramanlarda Basmane tarafından kahramanlara dönülen ışıkları geçince sağda 2-3 dükkan sonra motorcuların arasında. Mutlaka bekliyoruz görüşmek üzere.
Aylinciğim çok teşekkürler.
Figınnn :) herhalde şekerim seninde haberin olur ayıpettin yani kambersiz düğün olurmu hiç :)

Selcen Şenocak dedi ki...

Seldacığım bende toplantıda konuştuğumuzdan beri merak ediyordum açıldımı diye oh ne iyi olmuş hayırlısı olsun. Toplantı zamanından haberim olursa mutlaka sizlerle olmak isterim...

Sevgiler...

Related Posts with Thumbnails