14 Temmuz 2008 Pazartesi

Temalı partilere temalı cupcakeler

Uzuunca bir zamandır ekleme vaadinde bulunduğum cupcakeler huzurlarınızda efendim. Beni birileri dürtmese benim hala koyacağım yokya nedendir şuraya resim eklemek bana çok zor gelmeye başladı. Heleki birikmiş pasta resimlerini görseniz şöyle bir düşündümde daha Figen'in doğum günü yani 5 mayısda ona süpriz yaptığım pastayı bile koymamışım . Yani 2 ayı geçkin pastalar eklenmeyi bekliyorlar. Siz bir sürede bu beni deli eden cupcaklerle idare edin . Söz Ağustosa kadar diğerlerinide ekleyeceğim :)))

Deli eden diyorum, tamam figür yapmayı seviyorum ama bir süre sonra otomatiğe bağlanmış şekilde bitmek bilmeyen sayılar deli etmesinde ne yapsın. Sonu hiç gelmeyecek gibi geliyor insana. Ama bitincede izlenmesi çok keyifli.

İşte bu cupcakeler orman temalı bir doğum günü için yapılan orman hayvanlarıyla süslenmiş cupcakler. Pastasınıda Gece Bahçesi figürleri ile istemişti doğum günü çocuğunun annesi . Daha Gece Bahçesi pastasını yayınlamıştım zaten.

Bunlarıda 1 yaş doğum günü için hazırladık . Doğum günü çocuğunun annesi rengarenk bir bir yaş pastasının üzerine rengarenk figürlerden oluşan cupcakeler istedi. Hatta hepsi farklı olmasına gerek yok aynı figürlerden birkaç tane yapabilirsiniz demişti ama biz bir kaptırdık oda olsun buda olsun derken bunlar çıktı ortaya.

Korsan temalı parti için hazırladığımız cupcakeler. Daha önce korsan pastasını paylaştığım parti için hazırladık bu cupcakeleri . Bir sonraki postdada aynı parti için hazırladığımız Korsan Jack'li fotoğraflı kurabiyeleri ve son zamanlarda çok sık yaptığımız fotoğraflı kurabiyeleri ekleyeceğim.

Bu cupcakeler bir oğulu babasına babalar günü, bir anneninde eşine evlilik yıldönümü hediyesi. Anlaşılacağı üzere baba askerde ve babalar günü aynı zamanda evlilik yıldönümleri . O gün tam 50 günü kalmıştı terhisine. Şimdilerde günleri iyice azalmıştır herhalde bir an önce kavuşmlarını diliyoruz ve konumuza geliyoruz :) Nilaycığım taa Gebzelere eşini ziyarete giderken bizden farklı birşeyler yapmamızı istedi . İzmirden Gebzeye pasta gidemeyeceği için bizde kremalı cupcakeleri önderdik ve böylede bir tema düşündük. Onların ailece en güzel resimlerini seçtik ve yenilebiir kağıda baskı yaptık ve cupcake lerin üzerlerine yapıştırdık.

İzmirliler BakeShop buluşması hakkında halen önerilerinizi bekliyorum 3 kişi dışında pek bir talep yok gibi o yüzden buluşmayı önümüzdeki haftaya kaydırıyoruz. Umarım kalabalık bir grupla Bake Shopu kahkalara ve tatlı sohbetlere boğarız. Ve yakında yeni bir haberim daha olucak beni takip etmeye devam edin :)

Sevgilerimle

10 yorum:

pinar dedi ki...

seldacım bu ne güzel bir haber.bloğuna girmesem haberim olmayacaktı.oğlandan fırsat bulup düzenli takip edemiyorum.keşke bana maıl atsaydın bu bulusma ıcın. ben seve seve katılırım.bu haftasonu taşınıyoruz ayın 20 sınden sonra olursa bulusma katılırım bende.
ızmıre boyle bır mekan şarttı harıka oldu:)
bu arada yenı bır haberım daha olacak demıssın ben az bıraz tahmın edebılıyorummm:)
benı haberdar et
sevgıler

Adsız dedi ki...

ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK ŞEKERİM..HEPSİ BİRBİRİNDEN SEVİMLİ OLMUŞ..

Bir Dilim Düş dedi ki...

Ellerine sağlık canım hepsi de birbirinden harika olmuşlar!!!

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık Selda hanım ,çok hoş ve değişik olmuş.Bunları nerede yapıyorsunuz, evde mi yoksa atölyede mi?
Ayrıca bunları yapmak için size yardımcı olan var mı?Çok merak ettim.Ayrıca ,buluşma davetiniz yalnızca blogu olanlar için mi geçerli?Cevabınızı bekliyorum. İyi çalışmalar diliyorum.
sevgilerimle,
Gül Göktuna

İlker Ergin dedi ki...

Canımmmmmm çok şükür ekleyebilmişsin...Hepsi birbirinden güzel olmuş bunların,bayıldım.Benim yetenekli arkadaşım.Çok ara vermeden yenilerini bekliyoruz...ellerine sağlık.Çok çok öpüyorum canım.Sevgiler...

Cafe Gusto dedi ki...

Sevdacığım bende şu temalı asker kurabiyenden şafak 60 alabilirmiyim:))ellerine sağlık çok güzel olmuş...sevgiler...

Unknown dedi ki...

Pınarcığım zaten çok çabuk verildi toplanma kararı hemen bloguma yazdım görmeyenlere daha sonra mail atarım diye düşünüyordum artık. Bekliyoruz mutlaka senide
Evrenciğim çok teşekkürler
Gül hanım çok teşekkürler. Şimdilik evde yapıyorum inşallah bir gün bir atölyemde olurda orada yaparım :) Bu yaptıklarımızı bir arkadaşım ile birlikte yaptım bir süre yayınlayacaklarımda yine birlikte yaptıklarımız ama artı kendisi bıraktı bu işi ve yine eskisi gibi yalnız çalışmaya devam edeceğim. Tabiki gelebilirsiniz . Bekliyrouz sizide mutlaka .
İlkerciğim çok teşekkürler.
Serpilciğim kıyamam sana senindemi eşin askerde. Allah kavuştursun canım.
Sevgilerimle

Unknown dedi ki...

Burçinciğim senin yorumunu atlamışım çokkk teşekkürler canım.

pelince dedi ki...

Selda bu cupcakeler harika,hepsi birbirinden güzel..
Ellerinize sağlık...

Seni ve yakışıklıyı öpüyorum...

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Ayyy çok şeker olmuş bunlarrr,

keşke kızımın doğumgününe yetiştirwebilseydim de bende yapsaydım...

Artık bir dahakine...

Ellerine sağlık Seldacım,

Sevgiler,

Related Posts with Thumbnails