19 Şubat 2009 Perşembe

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler & Sunger Bob ve arkadaşları


Merhabalar;
Sizlere daha önce Trt'deki röportajımı haber vereceğimi söylemiştim ama malesef benimde yayından 2 saat önce haberim vardı ve o an dışarıda yani Bakeshop'da olduğumdan sadece Facebook'daki grubuma ve bazı arkadaşlarıma haber verebildim. Birçok arkadaşım yorumlarıyla mutlaka haber vermemi yazmış ve halada yazıyor gerçekten çok üzüldüm buna.

Tamda Sevgililer gününden 1 gün önce o koşturmacanın içerisinde bende doğru düzgün izleyemedim diyebilirim. 13 Şubat Cuma Trt 2 'de 14 Şubat Cumarteside Trt1 de çıkmış röportajım. 2. cisinden benimde haberim yoktu ve izleyemedim rastgele izlerken gören arkadaşlarımdan aldığım telefonlar sayesinde öğrenmiş oldum.

Yoğun bir sevgililer günü ardından paylaşmaya fırsat bulamadığım fotoğraflara başlıyorum yine. Bu arada web sitemde tamamen düzene girdi bir bölüm hariç artık oldukça kullanışlı bir site oldu benim için.

Pamuk prenses ve Yedi cüceler pastası'nı geçen yıl Uyuyan güzel isteyen prenses kızım oğluşumun en yakın arkadaşlarından biri Buse için yaptım. 30 Kasım ve 1 Aralık' tarihlerinde yapılan 2 pastaya ev sahipliği yaptı figürler. 2 tarih diyorum çünki 2 kutlama yapılacağı için Buse nin annesi canım arkadaşım seni fazla yormayayım figürlere dokunmayız 2 pastada kullanırsın dedi bana. Bende pasta kesildikten sonra aynen figürleri söktüm 2 pastadada kullandım. Tabii sökerken pamuk prenses biraz zarar gördü ama onu da tekrardan tadilatdan geçirdim :)

Bu figürleri yaparken çook yetenekli insan modellemesinde Türkiye'de üstüne tanımadığım Nilgüncüğümün Pamuk prenses ve 7 cüceler pastasından ve figürlerinden çok faydalandım.

O kadar güzel modellemişki hem internetden bulduğum hemde onun figürleri arasında bir fark göremedim doğrusu. Bende elimden geldiğince benzetmeye çalıştım. Cüceler çok hoşuma gitsede Pamuk prenses'i çokda beğenmedim :(


Sunger Bob ve arkadaşlarının pastasını yine oğlumun arkadaşlarından Ertan Yalın için yaptım . Aynı zamanda anneside yeni web sayfamı hazırlayan melek gibi arkadaşım bir dediğimi iki etmeyen Nilaycım. Web tasarımı yaptıracak olanlara şiddetle tavsiye ederim. Hatta şimdiden bir başka sayfa yapımına başladılar bile.

Nilay bana Ertan Yalın'ın pastasında Sunger bob, Patrick, Gary, Plankton ve Bay Yengeç'i istediğinde bari birde ananas ev olsun dedim . Böyle bir pasta çıktı ortaya. Benim çok severek çalıştığım bir pasta idi. Doğum günü olduğunda öyle bir yapmur vardıki İzmir'de sağ sağlim nasıl götürebildiğimize halen şaşıyorum.

Bir sonraki postumda uzun zamandır hiç eklemediğimi farkettiğim kurabiyeleri paylaşacağım.
Sevgilerimle

5 yorum:

sarımutfak-hande dedi ki...

süper bir pasta
ellerine sağlık

pelince dedi ki...

Tüh bende kaçırdım,eminim çok güzel gözükmüşsündür...Pastalar ise şahane ,sühger bob süper üstü süper :) Bora olsa karakterlre bayılırdı...

Ellerine sağlık..

Başarıların daim olsun..

boncuk mutfakta dedi ki...

Hepsi bir arada çok güzel duruyor.İzmire geldiğimde mutlaka uğrayacağım.Sizinle tanışmayı çok isterim.Elinize sağlık

boncuk mutfakta dedi ki...

Çok gerçekçi duruyor.Elinize sağlık İzmirime selam

Adsız dedi ki...

yemekgezegeni'ne uyeliginiz icin gerekli bilgiler ve banner kodunuz mail adresinize gonderildi, lutfen kojavascript:void(0)ntrol ediniz.. sevgiler

Related Posts with Thumbnails