9 Mart 2009 Pazartesi

Düğün Kurabiyeleri


Ocak ayında yapılan bir düğünün nikah sonrası dağıtılan kurabiyelerini ne zamandır paylaşmak istiyordum kısmet bugüneymiş. Daha önce kardeşimin düğünü için kutularda hazırladığım kurabiyeler bu sefer nikah sonrası dağıtılmak üzere tek tek istendi. 300 tane kurabiyeyi 2 gün içerisinde bitirebilmekde benim için büyük bir başarıydı. İlk gün kurabiye hamurları ve pişirmeleri . 2. günde süslemeleri ve paketlemeleri yapıldı. Süsleme konusunda Bahar (Bakeshop izmir) beni yalnız bırakmadı. Yardımların için çok teşekkür ederim Baharcım :)

Kurabiyeleri çalıştığım organizasyon firmalarından birisi sipariş etti. Benden poşetli olarak istediler kendileri atölyelerinde yukarıda gördüğünüz tüllü haline getirdiler. Çokda şık oldu bu haliyle.
Kurabiyelerin yapımı sırasında o kadar çok seri çalışmak gerekiyorduki koskoca bir masanın üzerinde yüzlerce kurabiye diziliyken birkaç fotoğraf çekebilmek aklıma geldi. Resimler çokda iyi değil karanlık bir günde aceleyle çekilince böyle oldu. Üstdeki resimde düğünün fotoğrafçısı tarafından çekilip bana ulaştırıldı. İşte yapım sırasındaki birkaç resim;







Ve paketlenip teslim zamanını bekleyen kurabiyelerimiz :)


Bundan sonraki postumda yine kurabiyeler olucak . Bu sefer bebek ve çocuk kurabiyeleri fotoğraflarımız gelicek. Çok kısa bir süre sonra görüşmek dileğiyle...

7 yorum:

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Kurabiyeler güzel olmus ellerinize sağlık. 2 günde zor olmuştur.

Her zaman söylüyorum, böyle zamanlarda haberim olursa yardıma gelirim vaktim elverdikçe...

Sevgiler,
Figen Karavaş

boncuk mutfakta dedi ki...

Elinize sağlık zoru başarmışsınız tebrikler

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Canım azmine hayranım, harika gidiyorsun. Çok öpüyorum seni.

Adsız dedi ki...

çok hoş olmuşlar ellerinize sağlık. ve gerçekten süper bir fikir. nikah şekeri yerine nikah kurabiyesi yapmak. merak ettim üst süslemelerini kremayla mı yaptınız yoksa şeker hamuru mu kullandınız? sevgilerle.

Adsız dedi ki...

canım kurabiyeler çok şık olmuş.ellerine sağlık

sevgiler
sibelincafe.com

Adsız dedi ki...

evet muuzeller muhtesem olmuslar hemde cok guzeller ellerinize saglik..

Tijen dedi ki...

Selda'cığım çok özlemişim sesini, nerelerdesin sen? Dilerim ki görüşürüz, çok isterim hepinizi görmeyi!

Related Posts with Thumbnails