2 Haziran 2009 Salı

Yetişkinler için pastalar

Gerçekten rekora doğru gidiyorum . Web sitem bugün yarın güncellenicekken son olarak hazırlayıp verdiğim fotoğraflarıda blogumda paylaşmak istedim bir an evvel. Tabii bu pastaların mazisi oldukça eski. Bir tek üstdeki pasta yeni sayılabilir oda 1 ay olucak neredeyse :) Temmuz ayında evlenicek bir arkadaşım nişanlısının doğum gününde geçen seneki doğum günü pastası gibi espirili bir pasta istedi. Yukarıdaki resimde karar kıldık. Aynı zamanda erkekler için çok hoş bir bekarlığa veda pastası olabilecek bir model oldu :)

Bu pastanın sahibi açıklamadaki gibi Murat Bey'e ait . Kız arkadaşı tarafından sipariş edilmişti.
Bu pastayıda bir bayan için hazırlamıştım yine çook zaman oldu. Sanırım Aralık ayına ait bir pasta.
Jülideciğimden çıkan bir fikir ile sevgililer günü için eşlerine süpriz olarak hazırladığım Debby Brown'a ait bir model.

Senemciğimin eşi Serhat'ın doğum gününde sipariş ettiği pasta. Serhat kayağı çok sevdiğinden ve bir hafta önceki Uludağ gezisinin üstüne böyle espirili bir pasta hazırlamamı istedi. Hikayesi Senem'de saklı :)
Bir bekarlığa veda pastası modeli daha. Özlem Hn. arkadaşlarının bekarlığa veda partileri için benden farklı bir model istediğinde bu modelde karar kıldık. Bir başka arkadaşı için daha sonra başka bir model daha yaptım o da çok yakında..




2 yorum:

PastaZer dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel ve eğlenceli olmuş, ellerine sağlık...

Adsız dedi ki...

cok cirkin olmus insanin yiyecegi seylere bu sekile getirmek ne aci

Related Posts with Thumbnails