2 Kasım 2008 Pazar

İzmir Bakeshop Kasım ayı programı ve benden haberler

Merhabalar;

Yine aylar geçti beni merak edipde yorumlarıyla mailleriyle yalnız bırakmayanlara öncelikle çok teşekkür ediyorum. Buralardayım aslında tüm blogları takip etmeye çalışıyorum ama alel acele bakıp yorum bile bırakmaya fırsat bulamıyorum. Sanırım ben birkaç işi aynı anda yapamayanlardanım. Siparişlerim, eğitimlerim, annelik ve ev görevlerimi yerine getirirken sitelerime zaman ayıramıyorum. Bunların yanında ben birilerini eğittiğim gibi bende eğitiliyorum. Çeşitli kurslara katılıyorum sürekli ( sanırım kurs arsızı oldum çıktım :) ) bunlardan biride geçtiğimiz aylarda tamamladığım fotoğrafçılık kursu . Daha güzel fotoğraf çekebilmek için bununda eğitimini aldım. Tabii profesyonel bir makinem olmadan çokda faydasını görmesemde az çok bir fikir edindim.

Bu süre zarfında birde Türkiye'den bloggera ve blogspota erişim engellendi. Sadece benim blogumu takip edipde mahkeme kararı ile kapatıldı mesajını gören okuyucularımdan geri dönüşler bile aldım. Bu durumda haberdar olmayanların gözünde düşdüğüm ve düştüğümüz durum hiçde hoş değildi tabiki. Umarım bir daha böyle birşey yaşamayız. Bu karartma günlerinde sanki kendimi bir boşluk içerisinde hissettim ne kadar illegal yollardan takip etsekde , birçok blogger başka sayfalara taşınmaya başlasada bizlere yapılan bu haksızlık hiçde hoş bir durum değildi. Tekrarlanmamasını diliyorum ve Kasım ayındaki Bakeshop'daki seminerlerimizin takvimini paylaşmak istiyorum.

İzmirde pastacılık kurslarına ilgi gerçekten çok büyük BakeShopda bu açığı fazlasıyla karşılamaya çalışıyoruz ve tüm eğitimlerimiz oldukça eğlenceli geçiyor herkes büyük bir mutlulukla yaptıklarını alıp evlerine götürürken bolcada fotoğraf çekiyoruz. İşte derslerimizden seçtiğim bazı görüntülerle bir kolaj hazırladım. Aşağıdaki resimden her ne kadar küçükde olsa bir fikir edinebilirsiniz belki.


Kasım Ayı Seminer Tarihlerimiz:( Seminerlerin detaylarını değil sadece tarihlerini yazıyorum. Geniş bilgiyi daha önceki postlardan yada Bakeshop'un sitesinden görebilirsiniz.)

4 Kasım Salı - Cupcake Yapımı ve Süsleme tek. Semineri - 4 saat

8 Kasım Cumartesi - Temel Pastacılık ve Şeker hamuru Semineri - 6 Saat

12 Kasım Çarşamba -Temel Pastacılık ve Şeker hamuru Semineri-6 Saat

13 Kasım Perşembe- Cheescake ve Tiramusu Yapımı 1. Ders- 3 saat

14 Kasım Cuma - Tart ve Kiş yapımı 2.Ders- 3 saat

15 Kasım Cumartesi - Cupcake Yapımı ve süsleme Tek. Semineri-4 saat

19 Kasım Çarşamba- Kurabiye Yapımı v e süsleme Tek. Semineri- 5 saat

22 Kasım Cumartesi- Kurabiye Yapımı ve süsleme Tek. Semineri- 5 saat

26 Kasım Çarşamba - Cupcake Yapımı ve süsleme Tek. Semineri - 4 Saat

27 Kasım Perşembe- Temel Pastacılık ve şeker hamuru semineri- 6 saat

29 Kasım Cumartesi - Temel Pastacılık ve şeker hamuru semineri- 6 saat

Seminerler en az 3 kişi olduğundan açılmaktadır ve 5 kişi ile sınırlıdır.

Sevgilerimle

6 yorum:

Tijen dedi ki...

Çok keyifli olmalı. Nice güzel buluşmalara, üretimlere.

uygarimizlahayat dedi ki...

Seldacımmm doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere, daha uzun yıllarrrrrrrrrrrr güzel güzel pastalar yapman dileği ile, öpüyorum kocamannn sevgiler...

Cafe Gusto dedi ki...

Ne güzel senin adına sevindim.Yorulsan bile en azından sevdiğin işi yapıyorsun.Bir de bizi düşün yada beni, hiç sevmediğim bir işte uzuuuun,yorucu ve stresli saatler geçiriyorum..Allah bereket versin..sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhaba

Çok güzel bir hafta sonu diliyorum, sevgiler…

Feyza Fidan dedi ki...

Canım Seldacım nerelerdesin ?

Feyza Fidan dedi ki...

Seldacım,
senin ve tüm sevdiklerinin bayramı kutlu olsun,
Sevgiler...

Related Posts with Thumbnails