4 Ocak 2009 Pazar

Hoşgeldin 2009 ve benden haberler

Yeni bir yılın ilk postundan herkese merhaba. Umarım bu sene herkes için çok daha mutlu , sağlıklı, başarılı ve bol kazançlı bir yıl olur. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kriz ortamının (her ne kadar inanmasamda) ve dünyada süren savaşın bir an önce sona ermesini diliyorum. Yıl sonunda her zamanki gibi vakitsizlikden tüm blogları dolaşıp bu temennilerimi iletemedim çok gecikmeden yeni yılın 5. gününde geçmiş yıla ve yeni yıla dair düşüncelerimi yazmak istedim.

Baştan söyleyeyim uzunca bir süre yazmayınca içimde oldukça fazla şey birikti. Sabır gösteripde sonuna kadar okuyanlara şimdiden teşekkürler :) Gerçi ben hep kendimi kaybetip uzun uzun yazıyorum ama aldığım yorumlardan gördüğüm , yazıdan çok resimlere bakıldığı. Ama olsun okunmasada ben yazıp biraz içimi dökmüş oluyorumya o bile yeter :)
Benim için 2008 oldukça verimli bir yıl oldu . Hayallerime bir adım daha yaklaştım . Bir çok arkadaş edindim ama tüm bu güzelliklerin yanında bir çok şeyden fedakarlık etmek zorunda kaldım. Ailemide ihmal etmemek için kendimden çok fazla ödün verdim. Çok yoruldum ve yılın son ayını biriken yorgunluklar sonucu feci şekilde hasta geçirdim. (Allahdan bayramda ailemin yanına gittimde 1 haftayı yatarak dinlenerek anne eline bakarak geçirdim .)

Bir çok arkadaşımada zamansızlıkdan dolayı vakit ayıramadım. Çoğu zaman sitemkar sözler işittim. Ama eminim beni gerçekten seven ve bana değer veren kişiler halimi anlayıp bana kızmıyordur. Böyle düşünmeyenler içinde söyleyecek bir şey yok tabiki.

2008'in son ayında beni mutlu eden birçok şey yaşadım. Bunlardan benim için en önemlileri 2 firmadan web sitelerinde ürünlerimi satmak için teklif gelmesiydi. Henüz isimlerini açıklayamayacağım , bazı şeylerin tam olarak oturmasını bekliyorum ama bir tanesinde sergilenmeye başladı bile. Diğerinde ise resim düzenlemeleri devam etmekte. Yine bunların dışında 1 firmada ürünlerim sergileniyor ve yine uzun zamandır çalışmak istediğim başka bir firma ilede ilk büyük işimi yapmak üzereyim. Bunları sanırım önümüzdeki ay biraz daha uzunca ve açıkca anlatabileceğim.

Yine 2008 'de çok güzel eğitimlere eğitmenlik yapma imkanı buldum. Herkesinde bildiği gibi Bakeshop'da eğitimlerimiz devam ediyor ve bildiklerimi benim gibi bu işi zevkle yapmayı isteyen kişilerle paylaşmak çok güzeldi. Aynı zamanda kendimi geliştirmek ve uzman bir pastacı olmak adınada , aldığım profesyonel eğitimlerde devam ediyor. Yani sertifikalı bir pastacı olmamada çok az kaldı.

2009'da kendi adına herkese zaman ayırabilmeyi , siteme ve bloguma daha fazla özen göstermeyi diliyorum. Tabii bunu nasıl yapacağımı hiç bilemiyorum yoğunluklar artmaya devam ederken . Ama güzel bir haber daha Şekerden Düşlerin web sayfası yakında yeni yüzüyle karşınızda olucak . Düzenlemeler halen devam ediyor. 1 yılı aşkın bir süredir beni rahatsız eden tasarımdaki aksiliklerden umarım artık kurtulacağım .

Son aylarda güncellemeler yapamadığım için arşivimde oldukça fazla model sizlerle paylaşılmayı bekliyor :) Çok fazla sayıda farklı model fotoğrafı birikti (Ağustos ayından beri) Aralıklı olarak sizlerle paylaşacağım fotoğrafları. Hatta her gün bir post olarak yayınlamayı bile düşünmüştüm ama sanırım onuda beceremeyeceğim. Oğlumun doğum günü resimlerinin postunun yarısını yazmış ve taslak olarak beklediğini söylesem eminim yuh artık diyeceksiniz :) Bazı işler böyle kaldımı kalıyor işte. İşte bunların bu yıl olmamasını diliyorum :)

Yukarıda gördüğünüz çam ağaçlı yılbaşı pastasını Bahar (İzmir Bakeshop) ile birlikte yaptık. Bizimde katıldığımız yılbaşı kutlaması, basın toplantısı , açılış karışımı bir organizasyon için hazırladık. Oldukça büyük bir pastaydı 40 kişilik diye yaptık ama sanırım 50 kişiye yetti ve 10 kişilik kadarıda kaldı.

Kütük pastayı oğlumun gittiği kreş olan Kurabiye Çocuk Evi'nin yılbaşı kutlaması için hazırladım. Aynısından birde bizim evdeki yılbaşı kutlamamız için hazırladım .
Çok yakında tekrar görüşmek dileğiyle..

6 yorum:

pastaciyiz.biz dedi ki...

Dünya'daki bu kriz ortamında senden böyle güzel haberler duyabilmek inan çok güzel, umarım bu sene herşey gönlünce olur, sevgiler...

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Selda cım gelişmeler güzel ! Tebrik ederim...
Diğer resimleri bekliyoruz.

Kolay gelsin,
Figen Karavaş

uygarimizlahayat dedi ki...

Seldacım herşey yolunda desene, herşey daha güzel olur inş. Güzel haberlere ihtiyacımız var, arkadaşlarımız,dostumuz hepsinin iyi olması bizleride mutlu ediyor... Herşey gönlünce olsun, mutlu seneler...

gülriz dedi ki...

Seldacığım, 2008 özellikle de son ayları gerçekten uğurlu gelmiş sana. Gelişmeleri merakla bekliyoruz. Umarım 2009 da uğurlu gelir ve umarım sesini daha çok duyarız bu sene =)

Kocaman sevgiler

Feyza Fidan dedi ki...

Selda'cım dilerim 2009 da gönlünden geçen tüm dilekler bir bir gerçekleşir..Çam ağacı pastan ve kütük pastan her zaman ki gibi süper olmuş, oğluşunun doğum günü yazısını ve resimlerini bekliyoruz ( vallahi yuh demedim :)
Sevgiler..

ayseyaman dedi ki...

Seldacım,
bazen yazılanlar gözden kaçabiliyor, ne yalan söliyim ben de bazen baştaki yorumdan yakalıyorum ana konuyu derrrmişim..
Canım öncelikle sana geçmiş olsun, dilerim şimdi hiç bişeycik kalmamıştır, bu iş adamı vezirde eder rezilde. Ben de çok belli etmesemde arada hasta düştüm. Allah herkese sağlık kuvvet versin. Herşeyin başı sağlık. Aslında Figencim yanında olsa bişeycik olmazdı ama neyse.:)
Diğer gelişmeler de çok güzel, nazar değmesin canım. Yeni yılda başarılarının devamını dilerim.
Baştan söylemedim ama benimkide uzun bir yorum oldu.
neyse artik Behlül kaçar ;P

Related Posts with Thumbnails