22 Haziran 2009 Pazartesi

1 yaş pastaları

Yine arayı uzattım. Aslında fotolarda hazırda bekliyordu ama...... Gelmedi içimden işte.
Öncelikle buradan Şekerden Düşler'imin gerçeğe dönüşü için tüm iyi dileklerde bulunanlara telefonları , mailleri ve yorumlarıyla beni tebrik edenlere çok çok teşekkür ediyorum. Hiç ummadığım tanımadığım sessiz takipçilerimden bile tebrik telefonları aldım çok mutlu oldum.
Tabii üzüldüğüm kırıldığımda olmadı değil. Sevinçlerini kendi sevincim üzüntülerini kendi üzüntüm gibi hissettiğim değer verip arkadaşım sandığım kişilerden telefonu bırakın bir yorum yada mail alamayaşım beni çok üzdü.
Tüm bunlara boşverrr deyip çok severek yaptığım 1 yaş pastalarına geçiyorum. Oldukça farklı zamanlarda yaptım bu pastaları (hatta geçtiğimiz yıla bile ait olanlar var) hatta bazılarını birkaç kez yaptım .
Yukarıdaki pasta Lal'in 1 yaş doğum günü içindi . Aynı gün iki kutlama yapılacağı için ve tema Tweety olacağı için iki farklı pasta hazırladım . 2. cide aşağıd bulunan pasta. Bu pastanın modelini bir siteden zamanında kopyalamışım ama nereden olduğunu hatırlamıyorum bile.
Çok basit diye düşündüğüm tweetyde beni oldukça zorladı istediğim gibi sonuçlar elde edemedim.
Yukarıdaki pasta minik Çağan'ın 1 yaş pastası idi. Aslında daha önce abisine yaptığım araba pasta vardı ama 1 yaş pastalarını yayınlarken onuda eklemek istedim. Sarp'ın 1 yaş doğum gününde yine 2 tane pasta yapmıştım birisi aile içinde yapacakları kutlama için fotoğraflı bir pastaydı diğeride yukarıdaki Mickey , Donald duck ve pluto 'nun olduğu model . Bu modeli Hansel ve Gretel'in sitesinde gördüğümden beri çok beğeniyordum. Aynısı olsun dediklerindede bende seve seve yaptım.

Yine çok beğendiğim ve severek yaptığım bir model bu modelden birkaç kez daha yaptım. 1 yaş kız annelerinin çok talep ettiği bir model oldu bu aralar :)

Emre'nin doğum gününde annesi yeni yürümeye başladığını maymunları ve dans etmeyi çok sevdiğini söyledi ve ortaya yukarıdaki model çıktı. Malesef çok kötü fotoğraflamışım en net çekmiş olduğum fotoğrafı ekledim ama bu bile çok kötü çıkmış.

Yine net'den bulduğum ve adresini hatrılamadığım bir modeldi yukarıdaki model. Pınarcığım Emre için bir pasta yaptırmak istediğinde bu pastayı çok beğendi banada uygulamak kaldı.

Bu pastanın daha önce koyu mor olanını yapmıştım. Parti Paketinde ve bir çok parti malzemelerinde ilk yaş teması olarak kullanılan bu desenleri çalışmayı bende çok seviyorum . Cıvıl cıvıl baharı anımsatan bu model her şeyiylede tam takım bir pasta olmuş oluyor.
Yeni modellerle görüşmek üzere sevgiyle kalın...

2 yorum:

SELVİN VARIŞ dedi ki...

pastaların hepsi birbirinden güzell ellerine ve yüregine sağlıkk...:))))))))))))
sevgilerr........

pelince dedi ki...

Seldacım başarı hep kıskanılmıştır,boş ver sen....Eminim daha bir çok başarılı pastaya imzanı atıcaksın.İşinde mutlu olman daha mühim..Ellerine kollarına sağlık..

Kocaman Öpüyorum...

Related Posts with Thumbnails