3 Haziran 2009 Çarşamba

Ben10 , Redkit ve Kelebekli Pasta

Vee nihayet web sayfam yeni yüzüyle yayına girdi. Bazı eksiklerde olsa artık rahat rahat fotoğraf ekleyebileceğim bir hale geldi. Fotoğrafları uzun zamandır bekletmeminde nedeniyde buydu. Ayrıca diğer tasarım çok güzel ve kullanışlı olmasına rağmen flash ile yazıldığından birçok kişinin web sayfama ulaşamadığı konusunda şikayetler alıyordum. Umarım bu tasarımla ilgili bir problem yaşamayız bu halide bence çok kullanışlı oldu. Dünkü postda bahsettiğim gibi tasarımı yapan arkadaşıma verdiğim resimler bitene kadar sık sık ekleme yapıyorum yoksa kaldımı kalıyor.
Yukarıdaki pasta geçen yıl 1 yaş doğum günü için pastasını yaptığım Gediz için . Okuldaki doğum günü kutlaması için Red kitli pasta istedi annesi. Evdeki doğum günü içinde at başı şeklinde pasta yapmıştım. İlerleyen zamanlarda onuda ekleyeceğim.

Yukarıdaki çiçekli kelebekli pasta en çok sipariş aldığım modellerden birisi aynısının birde sarı renklisini ve birçok kezde pembesini yaptım. Genelde 2 yaşdan 10 yaşa kadar tüm kız çocukları bu modeli çok seviyor. Ben 10 pastasını geçen ay yapmıştım . Benim yaptığım ilk Ben10 pastası idi. Bu aralar erkek çocuklar tarafından en çok talep edilen modeller arasında gelyior. Daha sonra başka bir modelde daha yapmıştım hatta bugün bir tane daha aynı modelden yapıyorum. Onuda ilerleyen günlerde paylaşacağım.

5 yorum:

PastaZer dedi ki...

Sayfan çok güzel olmuş Seldacım, hayırlı olsun :)
Pastalar da zaten her zamanki gibi, süper :)
Sevgiler...

Zehra Gürgen dedi ki...

Çok güzel pastalar, ama zaten hep çok güzeller..tek tek izlemekten keyif alıyorum :)
Ellerine sağlık...

sevgiler

Unknown dedi ki...

Zerrincim çok teşekkürler.Çok bekledim ama değdi galiba :)
Zehracım çok naziksin canım. Tükkanımada bekliyorum kahveyeee.

masalmutfagi dedi ki...

Seldacığım döktürmüşsün yine..:))hepsi çok çok güzeller

SELVİN VARIŞ dedi ki...

red kit çocuklığumun çizgi flimii süper olmuşş ellerine ,yüreğine sağlıkk:))) pastaların bi harika :)))
sevgiler.....

Related Posts with Thumbnails