12 Kasım 2009 Perşembe

Nişan Pastaları 3

p0197
Bu sefer sözümü çabuk tuttum 1 gün arayla blogumu güncelliyorum. İşte yazdan kalma nişan pastaları 6. ayda yapmışım her ikisinide. 1 hafta arayla. Aşağıdaki fotoğrafdaki pastanın sahibi çift evlendiler bile :)
Diyar Hn. çok renkli bir kişiliğe sahip olduğunu kıpır kıpır birisi olduğunu ve mor rengini sevdiğini söylediğinde böyle rengarenk cıvıl cıvıl bir pasta hazırlayalım diye karar verdik.
3 katlı 50 kişilik olarak hazırlandı . Çikolatalı krema, antep fıstık ve parça çikolata ile tatlandırıldı.
Seferihisardaki çiftlik evlerinde kutlanacak nişan törenine doğru yola çıktı.
p0198
Böyle bir pasta yapmak hep hayalimdi. Sabaa Hn' da görümcesinin Aydın'da kutlanıcak nişan törenleri için bu tarz bir pastayı beğenince ve daha önce yaptığım güvercinli nişan pastasının baş kahramanlarınıda pastanın üzerinde isteyince böyle bir görüntü ortaya çıktı. Haziran sıcağında Aydına kadar gitmesi konusunda damat bey biraz burun kıvırsada sağ sağlim yerine ulaşmış pastamız. Beyaz çikolatalı pastacı kreması böğürtlen ve frambuaz kullanarak yaptığım pastadan sonra aldığım geri dönüş herşeye değerdi.
Bir sonraki fotoğrafımız süpriz olsun çünki eklenmeyi bekleyen 100 lerce fotoğraf içinden neyi ekleyeceğimi henüz karar vermiş değilim :)

3 yorum:

Seda dedi ki...

Canım herikiside çok şık harika olmuşlar ellerine sağlık sevgiler.....

Özlem dedi ki...

Her ikiside de harika olmuş, ellerine sağlık...

Zehra Gürgen dedi ki...

Seldacım ellerine sağlık, nişan pastaları çok güzel olmuş.

Related Posts with Thumbnails