3 Ocak 2010 Pazar

Güle güle 2009 Hoşgeldin 2010

2009 benim için inişli - çıkışlı, üzücü - mutlu ve bunlar gibi bir sürü tezat heyecanı içinde barındırdı . İçlerinde en önemliside sağlıklı bir yıl geçirdik ailecek ve de hayallerini kurduğum atölyeme kavuştum. Dönüp baktığımda eksilerin yanında artılar çok daha ağır basıyor. Umarım 2010 yılında bu eksilerin hiç birini yaşamam yaşamayız. Hep birlikte mutlu , sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmemizi diliyorum. Benim için 2010 çok güzel başladı bile...

Bugün işleri güçleri bırakıp şöyle bir fotoğraf arşivime baktım. Baktım ve korktum nasıl ne zaman ekleyeceğim onca fotoğrafı diye. Kurs fotoğraflarımı ve birkaç fotoğrafı seçtim, hemen facebook'a ekledim. Sanırım bu linkden görebilirsiniz. En kolay o geldi etiket gerektirmediği için herhalde :) Oysa ki yılbaşı için hazırladığımız kurabiyeler ve pastaları eklemek vardı planımda.

Çok yakında geliyorlar beni izlemeye devam edin :)


3 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

Selda'cım yeni yılının sana büyük mutluluklar getirmesini dilerim canım..
sevgiler

Özlem dedi ki...

Mutluluk ve sağlık dolu bir yıl dilerim,
sevgiler

gonca dedi ki...

Merhabalar yaptıklarınız çok güzel fotoğraflı pasta konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? Kuzenime bir sürpriz yapmak istiyorum ganaj yada çikolata eriterek yapsam bir sorunla karşılaşabilirmiyim yoksa şeker hamuru ile mi kaplamam gerekir birde şeker baskılı kağıt nasıl yapışıyor bilgi verirseniz gerçekten çok sevinirim :)

Related Posts with Thumbnails