7 Ocak 2010 Perşembe

Yılbaşı Pasta ve Kurabiyeleri

k0082
2010 Yılbaşı kutlamaları benim için oldukça erken başladı ve istediğim gibi farklı modeller oluşturamadan alışveriş dahi yapamadan siparişleri almaya başlamıştım bile. Aslında ben yılbaşı hazırlıklarına 3 senedir çok fazla konsantre olamıyorum da diyebiliriz. Egenin doğum günü , Kurban bayramıydı derken birden yılbaşı gelip çatıveriyor bende hazırlıksız yakalanıyorum. Yinede birkaç farklı model ekledim siparişlerimde.

Öncelikle Orkideciğimin evde vereceği davet için yılbaşı temalı kurabiyeleri hazırladım. Aşağıdaki modellerden setler oluşturdum.
k0084
Ardından özel bir okulda düzenlenicek bir kermes için Duygu hn'ın siparişi üzerine aşağıdaki modellerden kurabiyeler hazırladım. Şeker hamurunu ve gıda boyasını tercih etmeyenler içinde kurabiye adamlar zencefilli kurabiye olarak hazırlandı royal icing ile biraz süslendi.

k0085

Ve Sibelciğimin siparişi üzerine babası için hazırladığım noel kurabiyeleri. Sibel'in isteği ile bir kısımı royal icing ve cam şekerle süslendi;
k0086

Saysen Anaokulunun yılbaşı partisinde çocuklara hediye edilmek üzere hazırladığım yılbaşı çorabı kurabiyeleri. 100 adet kurabiyenin bir kısımının hazırlanmış halini tezgahda paketlenmeyi beklerken;
k0086-1

Ve bunların hepsi yılbaşı öncesiydi. Şimdide yılbaşı günü hediye edilmek üzere hazırladığım bir çok hediye sepetinden aldığım bir kaç fotoğraf;
Genelde tüm sepetler aşağıdaki model kurabiyelerle dolduruldu ve 2 şekilde sunuldu.
k0080

Gümüş renkli şık sepetde;
k0083
Ve de içerisinde noel baba çikolatası olan sepetde;
k0081
Ve işte yılbaşı pastalarımız;
İlk pastamızı neredeyse 1 ay öncesinden sipariş aldım diyebilirim. Derya Hn. yılbaşı günü düzenleyeceği parti için daha önce yaptığım pastalardan birini beğenmiş ve palyaçonun yanına noel baba ve kardan adamın da eşlik etmesini istemişti.
p0201

Ve birçok kişiye hazırladığım 2010 yılı yılbaşı pastası modelimiz. Bu pastanın dışında bir de son dakika aldığım alel acele yetiştirdiğim kardan adam figürlü pastalar vardı . Amma velakin o kadar acele yetiştilerki fotoğraf çekmek imkansızdı.
Ayrıca bu yılbaşında zaman zaman talep gelen figür siparişlerinden bolca talep aldım. Pastalar için önceden hazırladığım noel babalar evde kendi pastalarını yapanlara satıldı ve benim pastalara figürler son dakika yetişti.

p0202

Ve son pastamızda 2010 yılı'nın 3. pastası idi 3 Ocakda doğum gününü kutlayacak Ecem için teyzesi Elif tarafından ilk pastası Noel babalı sipariş edildi. Elif'in kreşde kutlayacağı doğum günü içinde geçen sene'de olduğu gibi yine Shrek pastası hazırladım. Onuda ilerleyen zamanlarda paylaşacağım.
p0203

1 yorum:

Adsız dedi ki...

mrb bu cupcakeler için size nasıl sipaiş verebiliriz..

Related Posts with Thumbnails