2 Şubat 2010 Salı

Nişan Pastaları 4

Geçen yıldan kalan ve bu ay yaptığım nişan pastalarını huzurlarınıza sunuyorum efendim. Aslında bu kadar pastanın hakkı bir post değil ama arşivde bekleyen pastaları bir an önce bitirmek için yayınlamak zorunda kaldım artık. Bir sonraki post'dada nişan kurabiyelerini eklemeyi düşünüyorum . Tabii yapılmış fotoğrafları çekilmiş ama halen düzenlenmemiş 2010 Sevgililer günü kurabiyelerinide bir an evvel paylaşmayı umuyorum.

p0225-1

Öncelikle şimdiye kadar yaptığım en ilginç nişan pastalarından birisiyle başlamak istedim. 2010 yılının ilk pastasıydı bu kurbağalı pasta. Garanti Emeklilik çalışanlarından Tülay Hn. İstanbuldan nişanı için geldiğinde pastasını kafasında tasarlamıştı . Birlikte kağıt üzerinde çizdik bozduk ve bu modelde karar kıldık. Sonucunda aldığım beğeni sözleride her şeye değerdi.

p0225

p0220
Bu pastanın modelini belirlerken daha önce 2008 yılının sevgililer gününde yapmış olduğumuz bir pastayı temel aldık. Pınar Hn ile birlikte renkleri ve figürlere karar verdikten sonra ortaya böyle bir model çıkmış oldu.
p0219

Yazdan kalma bu nişan pastasını Zeynep Hn için yaptım. Zeynep Hn. bana üyesi olduğu bir grup aracılığıyla ulaştı ve elimdeki modellere bakarak farklı bir renkde farklı bir kombinasyon oluşturduk.

p0218
Beste Hn. arkadaşının nişan pastasını kendisi hediye etmek istediği için defalarca yaptığım beyaz minik mineli pastayı bu sefer de dikdörtgen şeklinde yaptık.

p0224
Aydan Hn. aile arasında yapılacak nişan töreninde 15 kişilik bir pasta istediğini söylediğinde üzerindeki figürlerin daha belirgin olması için 2. katında maket pastadan faydalandık. Ayrıca bana nişan töreninde giyeceği kıyafetden ayakkabıya kadar tüm detayların fotoğraflarını yolladı ve tüm detayları bana bıraktı. Sonuçta hem onun hem benim içime sinen bir pasta oldu.

p0223-1

Melek Hn nişan pastasında Çakıl ve Bambam figürlerini görmek istediğini söyledi ve diğer tüm detayları bana bıraktı. Ortaya böyle rengarenk bir nişan pastası çıktı. Yine benim için değişik bir nişan pastası çalışması oldu. Sonucunda aldığım güzel yorumlarda beni mutlu etmeye yetti.

p0223





p0222
Sevgili Ayça ve Erdem'in söz töreni için hazırladığım pastayı kalp şeklinde ve 15 kişilik istediler. Üzerinde eflatun ve pembe tonlarının ağırlıkda sade bir pasta olmasını istedi Ayça.

p0221
Buket hn. nişan töreninde kırmızı ve siyahdan oluşan sade ve kalpli pasta istedi birlikte bu modeli ortaya çıkardık. Ayrıca aynı renkde nişan kurabiyeleride bir sonraki postda ....

p0226
Veee en son geçen hafta yaptığım nişan pastasını daimi müşterilerimden Saada'cımın ablası Berna Hn. için hazırladım. Sade ve şık bir pasta istediklerinde benimde çok beğendiğim bu modeli seçmelerine çok sevindim. Yine fotoğraf makinemin azizliğiyle renkler hiç belli değil malesef. Saada'da ile görüştüğümüzde duyduğum yorumlar beni çok çok mutlu etti.

Ayrıca yine geçen hafta yaptığım bir nişan pastası daha vardı ama son dakika teslim sırasında çektiğim bir adet fotoğraf da çok titrek ve karanlık çıktığı için malesef yayınlayamıyorum.

Tüm çiftlere tekrar mutluluklar diliyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum....

3 yorum:

PASTASEHRİ dedi ki...

Canımmmm hepsi çoook güzel. Ama benim favorim 2.si oldu. ellerine sağlık canım

boncuk mutfakta dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel, eline sağlık canım.

Sevilsen Ergeç dedi ki...

Seldacım hepsi birbirinden güzel ama ben özellikle kurbağalı olana bayıldım, ellerine sağlık...

Related Posts with Thumbnails