4 Şubat 2010 Perşembe

Sevgililer Günü Kurabiyeleri

k0092
2010 yılı Sevgililer günü için hazırladığım kurabiyeler nihayet sitemde yerlerini aldı. Kurabiyelerin pişirilipde süslenmeyi beklemesi, süslenip fotoğraflanmayı beklemesi, fotoğraflanıp siteye ekleniş süreleri oldukça uzun oldu. Geç olsun güç olmasın diyelim ve açıklamalarına geçelim.
Yukarıdaki dev kurabiye 'yi aşk kuşları için hazırladım dilendiği takdirde alt kısıma aşk kuşlarının isimlerinide ekleyebilirim.
Kutusuyla görüntüsüde aşağıdaki fotoğrafda;
k0092-1
Ve orta boy kurabiyelerimiz;


k0093

Yukarıdaki kurabiyelerden minimum 8 adet sipariş alabiliyoruz isteğinize göre sayıyı arttırabiliriz. İçlerinden tek model yada 2-3 gibi farklı modellerde de çalışabiliriz.
Aşağıdada farklı kutu alternatifleriyle fotoğrafları görebilirsiniz.
k0093-2
k0093-1
Ayrıca pasta , cupcake için farklı model çalışmaya malesef fırsat bulamadım. Geçen yıllarda hazırladığım sevgililer günü çalışmaları için buraya göz atıp yada sizin kafanızda tasarladığınız birşeyleri oluşturabiliriz.

Kurabiye ve Cupcake'ler kargo ile tüm Türkiye'ye ulaştırabildiği gibi şehir dışı siparişlerinizi 11 Şubat tarihine, İzmir içi siparişlerinizi 12 Şubat'a kadar bildirebilirsiniz.
Ayrıca 14 Şubat Pazar günü atölyemiz saat 13:30 'a kadar açık olacaktır. Siparişlerini aynı gün almak isteyenlere duyurulur.

Sipariş ve bilgi için ;


Tel: 0232 421 70 01 / 0 532 409 62 37

3 yorum:

pasta evim dedi ki...

Diğer tüm tasarımların gibi bunlarda harika olmuş canım ellerin dert görmesin.Hayırlı bol kazançların olsun.

Butikpastaevim-DENİZLİ dedi ki...

Kuşlu olanları çok beğendim Selda Hanım,elinize sağlık...

sercan dedi ki...

Çok guzll

Related Posts with Thumbnails