21 Aralık 2010 Salı

2011 Yılbaşı kurabiyeleri ve popkekleri


    Merhabalar yoğun bir günün ardından 2 haftadır ertelediğim 2011 yılbaşı kurabiyelerini nihayet paylaşıyorum.  Hazırlanalı 2 hafta oldu mail gruplarımda ve facebookta paylaşıldı , ama bloga eklemek bugüne kısmetmiş. Ayrıca bugün hazırladığımız popkekleride ayrı bir post olarak yazmayı düşünürken hepsini birkerede yazmak en mantıklısı olucak benim için yoksa onlarıda ben ekleyene kadar Ocak gelir :)

   Yukarıdaki fotoğraf 2011 için çalıştığım yeni modellerden. Erken kutlamalar ve kermesler için bu modellerden epey bir hazırladık yerine ulaştı yenildi bitti bile :) Şimdi şirket kutlamaları ve 25 Aralık noel günü için yapmaya başladık. Atölyemizi mis gibi portakal ve zencefil kokuları sardı. Kurabiyeleri tüm Türkiyeye kargo ile ulaştırdığımızı ve 25 Aralık 2010 tarihine kadar siparişleri almamız gerektiğinide söyledikten sonra buyrun hazırladığımız farklı sunumlarıyla arajmanlarımıza göz atın....

Metal stand ayaklı yılbaşı dekorlu ağaçta kurabiyeler

1 adet kardan adam mumu ve kurabiyelerden oluşan altın yaldızlı kase

Altın yaldızlı çam ağacı dekorlu kurabiyeler (Tükendi)

Kırmızı saksı içerisinde 15 adet pop kekden oluşan arajman. Saksı oldukça büyük olduğu için pop kek sayısı isteğe göre arttırılabilir.

Yılbaşı temalı mug içerisinde 10 adet popkek (Bu muglarda malesef tükendi.Ama farklı muglar gelicektir telefon ile bilgi alabilirsiniz.)

Sipariş ve iletişim için
Tel: 0232 421 70 01


1 yorum:

Egeden Tarifler dedi ki...

Hepsi çok şirin görünüyor, elinize sağlık.

Related Posts with Thumbnails