12 Ekim 2009 Pazartesi

Ben 10 Pastaları 2

Bir önceki postda bahsettiğim gibi sıra erkek çocuklarının son gözdesi olan çizgi film karekteri Ben10 'de . Öyle çok hayatımıza girdiki şu sıralar. Hatta şöyle diyeyim 3 yaşdan başlayıp 9 yaşına kadar bir çok çocuk Ben 10 hastası şu sıralar. Benim oğlumda bu gruba dahil tabiki. Ege' nin doğum günü yaklaştıkça planlar yapılmıya başladı bile. Anne pastacı oluncada yine hayal gücü fazla çalışıyor ve benim tek dişi çıkmış miniğim pasta modeline karar verdi bile. Daha 1.5 ay olmasına rağmen. Sanırım ben şimdiden başlasam ancak yetiştiririm onun isteklerinide :) Maşallah Ben 10 'de karekter bitmiyor. Ben sadece 4-5 tanesini biliyorum ama kartlarından gördüğüm kadarıyla epeyce farklı karekter mevcut.
Biz gelelim Doğu'nun Ben 10 pastalarına. İlk pastayı arkadaşı ile birlikte kutladıkları doğum günü partisi için hazırlamıştım. Mayıs ayındaydı diğer doğum günü çocuğunun temasıyda Hello Kity idi . Henüz o modelide ekleyemedim gerçi :)

2 . ve asıl doğum günü tarihindeki kutlamasındada diğer pastasını çok beğendiği için yine aynı modelde olsun demiş Doğu. Tabiki benim içime sinermi ufak bir değişiklik yaparak gri madde'yide ekleyiverdim pastanın üzerine.

Son olarak bir model daha var eklemek istediğim ama geçtiğimiz haftanın yorgunluğunu henüz üzerimden atamamışken , üstüne üstlük bir kaç saat sonra yine yoğun bir haftaya başlayacakken diğer fotoğrafı seçme işi gözümde büyüdü.
Bir sonraki konumuz kız bebek kurabiyelerinde görüşmek üzere
Sipariş ve iletişim için

3 yorum:

pelince dedi ki...

Canım çok haklısın,tüm çocuklar bu çizgi filmi izliyor:) pasta harika olmuş,ellerine sağlık..

sevgiler..

boncuk mutfakta dedi ki...

Eline sağlık Selda.işimiz sayesin de çizgi film kahramanlarını da tanır olduk.Sevgiler.

Zehra Gürgen dedi ki...

Erkekler Ben10, kızlar winks..
çok güzel bir pasta olmuş.ellerine sağlık

Related Posts with Thumbnails